AUTOSLEUTEL BIJMAKEN IN HENERIK-IDO-AMBACHT VAN BIJNA ALLE AUTOMERKEN

Is uw huidige autosleutel kapot? Of bent u uw autosleutel kwijt? Wilt u daarom een autosleutel bijmaken in Henrik-ido-ambacht  of omgeving? Neijenesch kan voor u nagenoeg alle autosleutels bijmaken in Henrik-ido-ambacht . Neijenesch is al sinds 1976 hét adres voor ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Door onze service, kwaliteit en klantgerichte benadering hebben wij een goede naam opgebouwd in deze omgeving. Vele vaste klanten komen regelmatig naar ons toe voor sleutelservice. Sinds kort kunnen wij ook een autosleutel bijmaken in Henrik-ido-ambacht . We kunnen autosleutels met chip  leveren van bijna alle automerken. Heeft u een Peugeot? Of rijdt u een Volkswagen? Neem contact op om te informeren of wij deze autosleutel kunnen bijmaken in Henrik-ido-ambacht  en omgeving. Of het nu gaat om een oude of een nieuwe, onze machines maken alle soorten sleutels.

DIENSTEN

IJzerwarenwinkel Neijenesch beschikt over een computergestuurde sleutelmachine, waarmee vrijwel elk autosleutelprobleem kan worden opgelost. In de meeste gevallen worden de autosleutels klaargemaakt terwijl u wacht in onze winkel. Naast een autosleutel bijmaken in Henrik ido ambacht  kunnen wij autosleutels:

 • Uitlezen
 • Inlezen
 • Reproduceren

Wanneer uw autosleutel kapot of versleten is bieden wij een vervangend model. Met een enorme voorraad sleutels kunnen wij u altijd van dienst zijn. Vrijwel alle autosleutels kunnen wij bijmaken in Henrik-ido-ambacht zodat u weer direct op weg kunt met uw auto.

AFSTANDSBEDIENING

Naast een autosleutel bijmaken in Henrik-ido-ambacht en omgeving kunnen wij een afstandsbediening repareren. Dit is stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe. Doordat we gebruik maken van een test apparaat kunnen we vervolgens kijken of de afstandsbediening en sleutel werken. Tevens testen we of de batterijen nog voldoende vermogen hebben. In overleg zullen we niet alleen de autosleutel bijmaken in Henrik-ido-ambacht en omgeving maar ook de batterij vervangen.

SHOWROOM

Kom naar onze showroom en laat u voorlichten over de mogelijkheden voor uw autosleutel bijmaken in Henrik-ido-ambacht . Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is sinds 1976 gevestigd in het pand aan de P.C. Hooftstraat 25 te Ridderkerk. Na 38 jaar op onze vertrouwde locatie aan de P.C. Hooftstraat, hebben wij de stap gemaakt om verder te gaan in ons nieuwe pand aan de Noordenweg. U bent hier van harte welkom.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht