Sloten en sleutel service

Nieuw in het assortiment bij Neijenesch! Laat uw autosleutels bijmaken.

We kunnen autosleutels met chip  leveren van bijna alle automerken. U kunt autosleutels laten uitlezen, inlezen en reproduceren. Kom naar onze showroom en laat u voorlichten over de mogelijkheden. De sleutels zijn klaar terwijl u wacht.

Wij hebben meer dan 2000 verschillende sleutels op voorraad. In de meeste gevallen kunnen wij u dus direct aan een duplicaat helpen. Het bijmaken van een sleutel is in een paar minuten gebeurd. Is uw slot kapot, of bent u de sleutel van uw huis kwijt. kortom kunt u uw huis niet meer in? Bel ons en wij zorgen ervoor dat onze slotenmaker u verder helpt. We leveren diverse sloten direct uit voorraad en leveren diverse beveiligingsmiddelen. 

U bent bij Neijenesch ook aan het juiste adres voor sleutels met certificaat. Wij leveren gecertificeerde sleutels van de volgende merken:
DOM, WINKHAUS, MUL-T LOCK, ABUS, CISA, CES, NEMEF, LIPS, ASSA-ABLOY, PFAFFENHAIN, MAUER, ANKER.

Tevens kunnen wij er voor zorgen dat alles op een professionele wijze gemonteerd wordt. Wilt u zichzelf oriënteren wat de diverse mogelijkheden zijn, kom dan naar onze winkel en laat u voorlichten.