Autosleutel

Autosleutel kwijt?

Wilt u een autosleutel laten bijmaken? Bij Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren slaagt u snel en voordelig. Sleutels bijmaken is een aparte afdeling bij Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren. Daarvoor beschikken wij over een eigen sleutel- en slotenwerkplaats.

 • Wij hebben een grote verzameling auto-, brandkast- en kluissleutels.
 • Wij repareren en maken sleutels in onze eigen werkplaats.
 • Wij dupliceren sleutels terwijl u wacht met een computergestuurde sleutelmachine.
 • Ook voor het bijmaken van gebroken autosleutels hebben wij dé oplossing.
 • Wij werken snel en voor een voordelig tarief.

Autosleutel kwijt of gebroken

Bent u uw autosleutel kwijt? Aan de hand van een reserve sleutel, kunnen wij deze zonder probleem voor u maken. Of is uw autosleutel gebroken? Ook voor het (bij)maken van gebroken sleutels hebben wij een oplossing. Wij maken direct een originele sleutel bij. Voor het inlezen van een sleutel is het noodzakelijk dat u de auto bij u heeft.

Is alleen de behuizing of een knopje van de afstandsbediening van uw autosleutel stuk? De oplossing is dan een nieuwe lege behuizing. Van de meeste merken hebben wij deze binnen enkele dagen in huis.

Heeft u een probleem met uw autosleutel? Kom dan gerust langs bij Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren kan u met allerlei zaken op het gebied van autosleutels helpen en adviseren. We beschikken over een ruime kennis en ervaring en we helpen u graag. Loopt u gerust een keer binnen in ons filiaal in de buurt van Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Rotterdam of IJsselmonde.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht