Camerabeveiliging systeem Zwijndrecht

Camera-beveiliging-neijeneschNeijenesch is sinds 1976 uw ideale partner op het gebied van bijvoorbeeld ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk maar ook voor inbraakbeveiliging. Dus ook voor uw camerabeveiliging systeem in Zwijndrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Camerabeveiliging systemen zijn een vertrouwd beeld en hebben hun efficiëntie tegen diefstal en andere criminaliteiten bewezen. Camerabeveiliging systemen bestaan in analoge of digitale (IP) uitvoering. Het voornaamste onderscheid tussen beide is de resolutie van de camera’s. Neijenesch helpt uw graag met de oplossing  op maat voor uw camerabeveiliging systeem in Zwijndrecht. Hieronder vindt u meer informatie en het onderscheid tussen een analoog en een digitaal camerabeveiliging systeem.

Analoge camerabeveiliging

Het is niet voor elke situatie vereist dat u gebruik maakt van megapixel camera’s. In de situaties waarbij het niet nodig is om zeer gedetailleerde beelden te verkrijgen kunt u uitstekend volstaan met een analoog camerasysteem. Door gebruik te maken van de hedendaagse digitale recorders bent u toch in staat om het systeem via een PC of smartphone te bekijken.

IP camerasysteem

Daar waar het noodzakelijk is om zeer gedetailleerde beelden te verkrijgen kunt u het beste gebruik maken van een IP camerasysteem. Een Full HD IP camera heeft een 4 keer hogere resolutie waardoor detaillering van het beeld zichtbaar beter is dan die van een analoge camera. Kom gerust langs in Ridderkerk bij Neijenesch voor een persoonlijk advies voor uw camerabeveiliging systeem in Zwijndrecht.

Meer Informatie:

Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is gevestigd aan de Noordenweg 10 te Ridderkerk. De firma is in Ridderkerk en omstreken een bekend adres voor alles wat met anti inbraak te maken heeft. Zo natuurlijk ook voor uw camerabeveiliging systeem in Zwijndrecht. Klanten waarderen ons dankzij onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@neijenesch.nl of bellen naar 0180-424249. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor vrijblijvend en persoonlijk advies!