IJZERWAREN IN MAASDAM VOOR ZOWEL DE DOE-HET-ZELVER ALS TECHNISCHE INDUSTRIE

Heeft u nieuwe bouten en moeren nodig voor het in elkaar zetten van een kast? Wilt u nieuwe schilderijen ophangen en heeft u daarom stevige schroeven nodig? Voor ijzerwaren in Maasdam  en omgeving verwijzen we u naar Neijenesch. Neijenesch is van oudsher een winkel die gespecialiseerd is in ijzerwaren in Maasdam  en omgeving. Onze voorraad is door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd. Als specialist in ijzerwaren in Maasdam  en omgeving kennen wij een rijke historie. Na 38 jaar op onze vertrouwde locatie aan de P.C. Hooftstraat, hebben wij de stap gemaakt om verder te gaan in ons nieuwe pand aan de Noordenweg. Als gespecialiseerd bedrijf staat service en kennis hoog in het vaandel. Wij zijn een speciaalzaak bij uitstek, waar u terecht kan voor ijzerwaren in alle vormen en maten en professionele gereedschappen met alle toebehoren. Persoonlijk advies geven doen wij graag. Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor vragen. Kom gerust langs in onze winkel.

ASSORTIMENT

Op het gebied van ijzerwaren in Maasdam  en omgeving bieden wij een ruim assortiment. In onze ruim opgezette winkel treft u een grote variatie aan:
 • Bouten
 • Moeren
 • Schroeven
 • Pluggen
 • Allerhande bevestigingsmaterialen
 • Allerhande ijzeren
 • RVS
 • kunststof- en aluminium profielen
Standaard ijzeren en roestvast stalen profielen. Scharnieren, paumelles, schuiven, hengen, stoelhoeken en nog veel meer.

ADVIES

Als specialist in ijzerwaren in Maasdam  kunnen wij u voorzien van advies op maat. In onze winkel hebben wij al vele klanten voorzien van advies. Ons team is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kent de producten als geen ander. Met een ruim assortiment ijzerwaren in Maasdam  en omgeving bieden wij altijd een oplossing voor wat u zoekt. Bij ons komt u niet alleen voor de uitgebreide keuze, maar ook voor een professioneel antwoord en jaren ervaring met ijzerwaren. Graag denken we met u mee.

OP ZOEK?

Als u iets zoekt op het gebied van ijzerwaren in Maasdam , dan helpen wij u het te vinden. Zowel de particuliere doe-het-zelver als overheden, technische industrie en bouwindustrie kan bij ons uitstekend terecht. Door ervaring en de modernste technieken kunnen we u  altijd perfect op maat van de beste oplossing voorzien.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht