IJZERWINKEL IN LEKKERKERK VOOR IJZERWAREN EN ADVIES

Heeft u weleens gehoord van een ijzerwinkel? Benieuwd wat een ijzerwinkel in Lekkerkerk en omgeving allemaal te bieden heeft? Kom dan langs in dé ijzerwinkel van omgeving Lekkerkerk genaamd Neijenesch. Neijenesch is van oudsher een winkel die gespecialiseerd is in ijzerwaren. Zo leveren wij gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we niet alleen op de prijs gelet. Omdat het onze doelstelling is dat u echt verder kunt zodra u onze winkel verlaat, bieden we maatwerk advies. Klanten waarderen ons dankzij onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. Door de jaren heen hebben wij dan ook vele overheden, technische industrie en bouwindustrie kunnen voorzien van ijzerwaren. Ook de particuliere doe-het-zelver kan bij onze ijzerwinkel in Lekkerkerk terecht. Bent u op zoek naar een specifiek product in onze ijzerwinkel te Lekkerkerk ? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel.

MOGELIJKHEDEN

Neijenesch heeft een breed assortiment in de ijzerwinkel te Lekkerkerk met:
  • IJzerwaren
  • Gereedschappen
  • Hang en sluitwerk
  • Allerhande bevestigingsmaterialen
  • RVC
  • Allerhande ijzeren
  • Kunststof- en aluminium profielen
Zowel de vakman en professionele gebruiker als doe-het-selver vinden er de passende merken die zij nodig hebben. Via onze winkels kunt u deskundig advies krijgen over het gehele assortiment van onder andere gereedschappen en machines.

DEUR- & MEUBELBESLAG

Graag nodigen wij u uit in onze ijzerwinkel in de buurt van Lekkerkerk waar wij u diverse stijlen deurbeslag kunnen tonen. In de ijzerwinkel in de buurt van Lekkerkerk hebben we deurbeslag van verschillende merken. Daarnaast kunt u diverse uitvoeringen kiezen. Houdt u van een moderne stijl of juiste jaren 30? Wij bieden het aan.

KASTEN RESTYLEN

Is uw kast aan een make over toe? Ook laten we in onze showroom veel knopjes en grepen zien om een kastje op te knappen of een keuken volledig te kunnen restylen. Als dé ijzerwinkel van Lekkerkerk en omgeving leveren wij deur- en meubelbeslag van diverse groothandels die verscheidende gerenommeerde merken in hun programma hebben. Meer informatie? Profiteer van onze kennis en kom langs voor vrijblijvend advies.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht