IJZERWINKEL IN ZWIJNDRECHT VOOR IJZERWAREN EN ADVIES

Heeft u weleens gehoord van een ijzerwinkel? Benieuwd wat een ijzerwinkel in Zwijndrecht en omgeving allemaal te bieden heeft? Kom dan langs in dé ijzerwinkel van omgeving Zwijndrecht genaamd Neijenesch. Neijenesch is van oudsher een winkel die gespecialiseerd is in ijzerwaren. Zo leveren wij gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we niet alleen op de prijs gelet. Omdat het onze doelstelling is dat u echt verder kunt zodra u onze winkel verlaat, bieden we maatwerk advies. Klanten waarderen ons dankzij onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. Door de jaren heen hebben wij dan ook vele overheden, technische industrie en bouwindustrie kunnen voorzien van ijzerwaren. Ook de particuliere doe-het-zelver kan bij onze ijzerwinkel in Zwijndrecht terecht. Bent u op zoek naar een specifiek product in onze ijzerwinkel te Zwijndrecht? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel.

MOGELIJKHEDEN

Neijenesch heeft een breed assortiment in de ijzerwinkel te Zwijndrecht met:
 • IJzerwaren
 • Gereedschappen
 • Hang en sluitwerk
 • Allerhande bevestigingsmaterialen
 • RVC
 • Allerhande ijzeren
 • Kunststof- en aluminium profielen
Zowel de vakman en professionele gebruiker als doe-het-selver vinden er de passende merken die zij nodig hebben. Via onze winkels kunt u deskundig advies krijgen over het gehele assortiment van onder andere gereedschappen en machines.

DEUR- & MEUBELBESLAG

Graag nodigen wij u uit in onze ijzerwinkel in de buurt van Zwijndrecht waar wij u diverse stijlen deurbeslag kunnen tonen. In de ijzerwinkel in de buurt van Zwijndrecht hebben we deurbeslag van verschillende merken. Daarnaast kunt u diverse uitvoeringen kiezen. Houdt u van een moderne stijl of juiste jaren 30? Wij bieden het aan.

KASTEN RESTYLEN

Is uw kast aan een make over toe? Ook laten we in onze showroom veel knopjes en grepen zien om een kastje op te knappen of een keuken volledig te kunnen restylen. Als dé ijzerwinkel van Zwijndrecht en omgeving leveren wij deur- en meubelbeslag van diverse groothandels die verscheidende gerenommeerde merken in hun programma hebben. Meer informatie? Profiteer van onze kennis en kom langs voor vrijblijvend advies.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht