Klimmateriaal Henrik-Ido-Ambacht industrietrappen

Neijenesch is al sinds 1976 uw ideale partner op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Ook voor uw klimmateriaal in Henrik-Ido-Ambacht bent u bij Neijenesch aan het juiste adres! Neijenesch is u graag van dienst als het gaat om tips bij het kiezen van het juiste klimmateriaal in Henrik-Ido-Ambacht . Wij leveren niet alleen aan overheden en de industrie, maar ook aan de particuliere doe-het-zelver.  

Klimmateriaal in Henrik-Ido-Ambacht dat bij uw werkzaamheden past

Voor elke klus is er verschillend klimmateriaal beschikbaar, dus ook voor uw klus. In het uitgebreide assortiment van Neijenesch in Henrik-Ido-Ambacht kunt u de klimmaterialen kiezen die bij uw werkzaamheden passen. Neijenesch helpt u hier graag mee. Van ladders tot valbeveiliging en van steekwagens tot vouwsteigers: Neijenesch heeft het in huis.  

Uw veiligheid staat voorop

Uw veiligheid staat bij ons voorop. U wilt natuurlijk met een gerust hart werken. Neijenesch begrijpt dit. Daarom staat Neijenesch garant voor kwaliteitsproducten en biedt veiligheid bij werken op hoogte. Onze producten voldoen aan zowel nationale als internationale normen en eisen voor veiligheid.  

Little Jumbo Klimmateriaal

Al ruim 20 jaar levert Little Jumbo Klimmaterieel via de vakhandel een breed programma klimmaterialen, montageproducten, opbergsystemen en aanverwante producten voor de professionele gebruiker in de bouw, industrie et cetera. Ook voor uw veiligheidsinspecties en reparaties kunt u bij Little Jumbo terecht.  

Meer informatie over klimmateriaal in Henrik-Ido-Ambacht

Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is gevestigd aan de Noordenweg 10 te Ridderkerk. De firma is in Ridderkerk en omstreken een bekend adres voor alles op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Klanten waarderen onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren staat bekend om de scherpe prijzen en snelle levering.   Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@neijenesch.nl of bellen naar 0180-424249.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht