Ladders laddersKrimpen aan den IJssel

Neijenesch is al sinds 1976 uw ideale partner op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Ook voor uw ladders in Krimpen aan den IJssel bent u bij Neijenesch aan het juiste adres! Neijenesch is u graag van dienst als het gaat om tips bij het kiezen van de juiste ladders in Krimpen aan den IJssel . Wij leveren niet alleen aan overheden en de industrie, maar ook aan de particuliere doe-het-zelver.  

Ladders in Krimpen aan den IJssel die bij uw werkzaamheden passen

Ladders zijn onmisbaar, zowel thuis als op het werk. Het is daarom belangrijk om een goede ladder te kiezen. Elke ladder is verschillend en is dus voor de ene klus meer geschikt dan voor de andere klus. In het uitgebreide assortiment van Neijenesch in Krimpen aan den IJssel kunt u dé perfecte ladder kiezen, passend bij uw werkzaamheden. Neijenesch helpt u graag met het uitkiezen van de juiste ladder door middel van deskundig advies en ervaring. Van rechte ladders tot ladders met uitgebogen bomen en van reformladders tot schuifladders: Neijenesch heeft het in huis!  

Uw veiligheid staat voorop

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van uw veiligheid en onbezorgd kunnen werken. Met de kwaliteitsproducten van Neijenesch hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid. Onze producten bieden veiligheid bij werken op hoogte en voldoen aan zowel de nationale als de internationale normen en eisen voor veiligheid.  

Meer informatie over ladders in Krimpen aan den IJssel

Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is gevestigd aan de Noordenweg 10 te Ridderkerk. De firma is in Ridderkerk en omstreken een bekend adres voor alles op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Klanten waarderen onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren staat bekend om de scherpe prijzen en snelle levering. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@neijenesch.nl of bellen naar 0180-424249.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht