ROTTERDAMS HANDELHUIS

Het Rotterdams Handelshuis levert producten via de technische detailhandel in de regio Ridderkerk en de rest van Nederland. Het Rotterdams Handelshuis heeft hiervoor een gespecialiseerd dealernetwerk, welke de producten uit voorraad leveren. Neijenesch Ijzerwaren is daar één van de winkels van. U kunt bij ons specialistisch advies krijgen en wij kunnen alle producten van het Rotterdams Handelshuis uit voorraad aan u leveren.

Het Rotterdams Handelshuis ondersteunt ook haar dealers tijdens demonstratiedagen en speciale evenementen. Daarnaast verzorgt het Rotterdams Handelshuis, eventueel op aanvraag, specifieke demo's en trainingen voor productkennis. Het Rotterdams Handelshuis heeft ook een eigen servicedienst, waar de producten (door Rotterdams Hanbdelshuis geleverd) worden onderhouden en/of gerepareerd.

Rotterdams Handelshuis

FEIN logo       grit logo

procut logo       rectus logo

Heeft u een vraag over de prioducten van het Rotterdams Handelshuis? Kom dan gerust langs bij Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren kan u met allerlei zaken op het gebied van de producten van het Rotterdams Handelshuis helpen en adviseren. We beschikken over een ruime kennis en ervaring en we helpen u graag. Loopt u gerust een keer binnen in ons filiaal in Ridderkerk, tevens in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Rotterdam of IJsselmonde.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht