SLEUTELMAKER IN RIDDERKERK EN OMGEVING MET EEN RUIME VOORRAAD SLEUTELS

Heeft u problemen met uw sloten en sleutels? Heeft u daarom een ervaren sleutelmaker in de buurt van Ridderkerk nodig? Neijenesch is beslist uw aangewezen partner. Als dé sleutelmaker van Ridderkerk en omgeving kunt u bij ons terecht met al uw sleutel problemen en vragen. Zijn uw sleutels kwijt of kapot? Wij hebben meer dan 2000 verschillende sleutels op voorraad. In de meeste gevallen kunnen wij u dus direct aan een duplicaat helpen. Onze sleutelmaker in Ridderkerk zorgt ervoor dat uw sleutels in een paar minuten bijgemaakt zijn. Is uw slot kapot, of bent u de sleutel van uw huis kwijt. kortom kunt u uw huis niet meer in? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in de meeste gevallen uw sleutels bijmaken. Bel ons of kom naar onze showroom en laat u voorlichten over de mogelijkheden die onze sleutelmaker in Ridderkerk voor u kan betekenen. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is sinds 1976 gevestigd in het pand aan de P.C. Hooftstraat 25 te Ridderkerk.

ASSORTIMENT

Neijenesch dé sleutelmaker van Ridderkerk en omgeving heeft een ruim assortiment aan sleutels voor:

 • Sleutels
 • Huis sleutels
 • Auto sleutels
 • Motor sleutels

Doordat we zoveel sleutels bij onze sleutelmaker in de buurt van Ridderkerk hebben maken wij uw sleutel bij terwijl u wacht. Wij voorzien onze klanten altijd van een goede garantie en uitstekende service.

ONMISBAAR

Sleutels zijn onmisbaar. Dat weten wij als sleutelmaker in Ridderkerk en omgeving als geen ander. Daarom is het van belang dat u snel en vakkundig geholpen wordt. Op het gebied van sleutels bieden wij een zorgeloze dienstverlening en vakmanschap. Bent u uw sleutel kwijt? Breek dan niet gelijk het slot open? Voorkom schade en hoge kosten en kom langs bij dé sleutelmaker van omgeving Ridderkerk .

AUTOSLEUTELS

Voor het bijmaken van autosleutels beschikken wij over speciale apparatuur. Is de afstandsbediening van uw sleutel kapot? Schaf dan niet direct een nieuwe aan en kom langs bij onze sleutelmaker in de buurt van Ridderkerk . Wij kunnen deze in de meeste gevallen repareren en dat is stukken goedkoper dan een nieuwe sleutel. We kunnen met een test apparaat kijken of de afstandsbediening nog een signaal geeft.

Meer informatie? Benieuwd naar de prijzen? Kom langs bij dé sleutelmaker van Ridderkerk en omgeving.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht