SLEUTELMAKER NODIG?

Als u uw sleutel verloren bent, of als de sleutel bijvoorbeeld is afgebroken in het slot, dan heeft u een sleutelmaker nodig. Een sleutel maker kunt u bij deze ongemakken helpen door een nieuwe sleutel te maken. Bij sleutel maker Neijenesch weten we dat er niets zo vervelend is als het verlies van sleutels of een kapotte sleutel daarom zorgt onze sleutelmaker ervoor dat uw nieuwe sleutels klaar worden gemaakt  terwijl u er op wacht.

Neijenesch de sleutelmaker is een specialist op het gebied van sleutels bijmaken. Wij kunnen u als sleutelmaker voorzien van advies op het gebied van sleutels, cilinders, sloten, beslag, kluizen en deuren. Maar ook als u op zoek bent naar een sleutelmaker, dan bent u bij Neijenesch aan het juiste adres. Onze winkel is gevestigd in Ridderkerk. Maar wij zijn actief in de regio, in plaatsen zoals  Rotterdam, Barendrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Sleutels bijmaken is een aparte afdeling bij Neijenesch de sleutelmaker. Daarvoor beschikken wij over een eigen sleutel- en slotenwerkplaats.

 • Wij hebben een grote verzameling auto-, brandkast- en kluissleutels.
 • Wij repareren en maken sleutels in onze eigen werkplaats.
 • Wij dupliceren sleutels terwijl u wacht met een computergestuurde sleutelmachine.
 • Ook voor het bijmaken van gebroken autosleutels hebben wij dé oplossing.
 • Wij werken snel en voor een voordelig tarief.

Dus zoekt u een sleutelmaker of wilt u meer informatie van onze sleutelmaker? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden als sleutelmaker.

NEIJENESCH DE SLEUTELMAKER; VOOR AL UW SLEUTELS

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht