Steigerslot in IJsselmonde

steigerslotNeijenesch is al sinds 1976 uw ideale partner op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Ook voor een steigerslot in IJsselmonde bent u bij Neijenesch aan het juiste adres! Neijenesch is u graag van dienst als het gaat om tips en advies bij het kiezen van het juiste steigerslot in IJsselmonde . Wij leveren niet alleen aan overheden en de industrie, maar ook aan de particuliere doe-het-zelver.

Steigerslot in IJsselmonde die bij uw werkzaamheden passen

Wilt u het (ongewenst) demonteren van frames en schoren voorkomen? Heeft u wel eens eerder te maken gehad met diefstal en wilt u dit voortaan voorkomen? In dat geval kan de aanschaf van een steigerslot een goede oplossing zijn. In het uitgebreide assortiment van Neijenesch in IJsselmonde kunt u een steigerslot kiezen die bij u past. Neijenesch staat altijd voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van het juiste steigerslot door middel van deskundig advies, ervaring en kennis.

Het Spider Rolsteigerslot

Het Spider Rolsteigerslot is een goede manier om uw rolsteiger te beveiligen. Het steigerslot is binnen vijf seconden te plaatsen en is geschikt voor elk type rolsteiger (25 en 28 cm optrede). De Spider Rolsteigerslot verbindt twee frames en twee schoren tegelijkertijd. De Spider Rolsteigerslot wordt per twee geleverd exclusief discusslot. Er zitten geen losse onderdelen aan.

Meer informatie over steigerslot in IJsselmonde

Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is gevestigd aan de Noordenweg 10 te Ridderkerk. De firma is in Ridderkerk en omstreken een bekend adres voor alles op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Klanten waarderen onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren staat bekend om de scherpe prijzen en snelle levering. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@neijenesch.nl of bellen naar 0180-424249.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht