Valbeveiliging in Kinderdijk

valbeveiligingNeijenesch is al sinds 1976 uw ideale partner op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Ook voor uw valbeveiliging in Kinderdijk bent u bij Neijenesch aan het juiste adres! Neijenesch is u graag van dienst als het gaat om tips en advies bij het kiezen van de juiste valbeveiliging in Kinderdijk . Wij leveren niet alleen aan overheden en de industrie, maar ook aan de particuliere doe-het-zelver.

Valbeveiliging in Kinderdijk die bij uw werkzaamheden passen

Werkt u vaak op een hoogte van 2,5 meter of hoger? Dan is valbeveiliging verplicht. Bij risico verhogende omstandigheden is het zelfs verplicht om, ook onder de 2,5 meter, valbeveiliging te dragen. In het uitgebreide assortiment van Neijenesch in Kinderdijk kunt u valbeveiliging kiezen dat past bij uw werkzaamheden. Neijenesch helpt u graag met het uitkiezen van de juiste valbeveiliging door middel van deskundig advies, ervaring en kennis. Van harnassen tot ankerpunten en van valbeveiligingssets tot valblokken: bij Neijenesch bent u aan het juiste adres.

Uw veiligheid staat bij ons voorop

Valbeveiliging is onmisbaar voor veilig werken en de regels hierover zijn zelfs wettelijk vastgelegd. U wilt verzekerd zijn van uw veiligheid en onbezorgd kunnen werken. Neijenesch verkoopt uitsluitend kwaliteitsproducten die uw veiligheid garanderen. Zo kunt u zonder zorgen aan de slag gaan. Onze producten bieden veiligheid en zekerheid bij werken op hoogte en voldoen altijd aan zowel de nationale als de internationale normen en eisen voor veiligheid.

Little Jumbo Klimmateriaal

Al ruim 20 jaar levert Little Jumbo Klimmaterieel via de vakhandel een breed programma klimmaterialen, montageproducten, opbergsystemen en aanverwante producten voor de professionele gebruiker in de bouw, industrie et cetera. Ook voor uw veiligheidsinspecties en reparaties kunt u bij Little Jumbo terecht.

Meer informatie over valbeveiliging in Kinderdijk

Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren is gevestigd aan de Noordenweg 10 te Ridderkerk. De firma is in Ridderkerk en omstreken een bekend adres voor alles op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Klanten waarderen onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijke service, aanwezige kennis en ervaring. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren staat bekend om de scherpe prijzen en snelle levering. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@neijenesch.nl of bellen naar 0180-424249.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straatnaam (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht